Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Hoe groot zijn de boeketten?

Hangt af van de samenstelling maar ze zijn minstens 1m hoog en minstens 70cm breed

Je kan de takken zelf buigen (niet allemaal!) om zo de breedte te bepalen en ook de richting van de bloemen en het groen zo aan te passen aan je eigen voorkeur

Kan ik de lengte van het boeket zelf veranderen?

De boeketten worden standaard geknipt voor een vaashoogte van 35cm.  Indien u een vaas bij ons bestelt, wordt de hoogte aangepast aan de vaas.

Wanneer u kiest voor een eigen vaas, mag u bij de opmerkingen bij de bestelling vermelden welke hoogte deze vaas heeft en welke opening bovenaan.  Het kan een klus zijn om met een eigen kniptang de takken in te korten, vandaar doen wij dit liever meteen voor u zodat u instant kan genieten zonder gedoe.

Mag ik water in de vaas zetten?

U kan water in de vaas doen als u een heldere glazen vaas gebruikt om het idee van verse bloemen te geven.  Dit water wordt wel groen dus dient wekelijks vervangen te worden.  ook kan het metaal dat in de takken zit verkleuring geven op termijn en dus een aanslag geven op het glas.

Is het boeket kant en klaar of moet ik zelf de bloemen nog samenstellen?

De boeketten worden handgebonden en zijn dus klaar om zo in de vaas te zetten.  Je kan de handgebonden boeketten losmaken om het wat breder te laten vallen.  Up to you.