Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
2 november 2019
 in 
Geen onderdeel van een categorie

Nieuwe website – Just go with the faux

Just go with the faux

Zijdebloemen of faux flowers bloeien altijd, vol kleur, vol passie en in al hun kracht. Geen hangende blaadjes, bruine randjes of extra onderhoud. Ze transformeren meteen je woonkamer, kantoor of inkomhal. Met dit bloemenconcept geniet je van de schoonheid van de natuur zonder zorgen.

De Liefste is een passieproject van Lieve & Steph. Naast hun passie voor bloemen delen ze ook een passie voor ondernemen en genieten van mooie dingen.

Zo brengt Lieve sfeer met haar concept store Kafe Kodak waar ze met veel liefde ontbijt, lunch en de lekkerste drinks combineert met een portretstudio en een interieurshop.

Met Spaces by Steph creëert Stephanie sfeer in je interieur of het nu over je kantoor, zaak of privéwoning gaat. Door de juiste kleuren, materialen en vormen te combineren brengt ze rust en eenvoud in uw interieur.

Naast hard werken doen ze niets liever dan gezellig samen zijn met familie en vrienden met de lekkerste food en drinks. Dit alles liefst zoveel mogelijk in open lucht, the outdoor way of life.

Voor de liefste van de liefste